Behandelingen tijdens uw Haarwerk bezoek

Bij uw bezoek aan Inkx Haarwerken kunt u ook gebruik maken van onze ruime en luxe Schoonheidssalon. Hier kunt u terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling of massage, geef uw gezicht extra uitstraling met Permanente make-up, of investeer in uzelf met een specialistische behandeling voor vetverlies of huidverjonging.

Ontspanning voor twee

Bent u met twee personen, dan is ons Duo-treatment ideaal: een uitgebreide en luxe gezichtsbehandeling (90 minuten) voor twee personen, voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 99,-. U zal hier heerlijk van genieten en helemaal kunnen ontspannen.

Tijdens het Duo treatment ligt u in twee comfortabele stoelen, gezellig naast elkaar. De uitgebreide gezichtsbehandeling wordt om en om uitgevoerd door één schoonheidsspecialiste en bestaat uit de volgende onderdelen: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker en dagverzorging. Hierbij kunt u kiezen voor de producten van Oolaboo of Images skincare.

Voor welke treatment u ook kiest, ons professionele team biedt de juiste oplossing voor uw persoonlijke huidtype en maakt daarbij uitsluitend gebruik van exclusieve producten op natuurlijke en hypoallergene basis. Laat ons weten dat u gebruik wilt maken van de Schoonheidssalon en wij zorgen ervoor dat uw afspreken precies op elkaar aansluiten.

Meer weten over de behandelingen? Bekijk hier het hele aanbod.