Djarling Hairweaving

Een uiterst praktische en heel mooie techniek om dun (geworden) haar te vermeerderen en/of te verlengen is Hairweaving. Bij de verfijnde Djarling Hairweaving techniek wordt echt Djarling-hair verweven met uw eigen haar. Djarling-hair is de naam van het Deense bedrijf dat het ontwikkelde en tevens de naam voor hun 100% natuurlijk, jong en sterk haar van de allerbeste kwaliteit. Het wordt zonder chemicaliën gereinigd en gekleurd, zodat alle goede voedingstoffen behouden blijven. Djarling-hair haar wordt zorgvuldig geselecteerd en elke haar wordt op dezelfde lengte en in dezelfde richting verwerkt.

Het Djarling Hair wordt met de speciale Hairweaving techniek handmatig verweven tot kleine ‘matjes’ en ‘vlechtjes’. Deze worden aan uw eigen haar vastgemaakt (dit noemen wij de haar-randen). Door de speciale weefstructuur en door de structuur van het Scandinavische haar – dat perfect overeenkomt met ‘ons’ haar – versmelt het mooi in en aan elkaar. Het ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, zo voelt het ook. Het is zelfs zo comfortabel dat veel mensen vergeten dat ze een Hairweaving hebben.

Djarling-hair verzorging

Ingeweven Djarling-hair voelt als uw eigen haar en u kunt er ook ‘alles’ mee doen. Om zo lang mogelijk plezier van uw Hairweaving te hebben, adviseren wij u om er net zo zuinig op te zijn als op uw eigen haar en gebruik te maken van een zacht verzorgingsproduct, zonder schadelijke stoffen, zoals onze producten van Ornatiq. Uiteraard ontvangt u bij uw behandeling een verzorgingsadvies en maken wij een afspraak voor onderhoud en service.