Marga de Jong: “Zonder haarwerk zou ik de deur niet meer uitgaan”

Marga de Jong (74) is Alopecia patiënt. Deze ziekte zorgt voor haaruitval en bij Marga betekende dat vooral een grote kale plek bovenop haar hoofd. “Naast mijn kale hoofd ben ik ook nog eens heel gevoelig voor allerlei producten en heb ik veel allergieën en vaak ontstekingen. Gelukkig werkt Inkx met producten waar zelfs ik goed tegen kan. Ik kwam al bij Ingeborg in de salon voordat ze haarspecialist werd en ik was een van de eerste voor wie ze een haarstuk maakte. Daar was ik zo ongelofelijk gelukkig mee.

Gelukkig wordt er veel vergoed

Zonder dat haarstuk was ik misschien niet eens meer de straat op gegaan, dat meen ik echt. Inmiddels heb ik twee haarstukken van synthetisch haar. Met de ‘oude’ sport ik. Ik verzorg mijn haarwerken zelf. Makkelijk hoor; ’s avonds wassen en ’s ochtend is het droog. Zo’n haarwerk is wel duur, maar gelukkig krijg ik een groot deel vergoed. Ik zou niet zonder kunnen! Soms zie ik mensen op straat met heel slecht haar en dan zou ik ze het liefst naar Ingeborg toe willen sturen. Ik gun dit iedereen.”

Marga de Jong voor en na de Inkx Haarwerken behandeling

Haarwerkspecialist Ingeborg over het haarstuk van Marga:

“Marga heeft grijs, maar ook heel fijn haar. Natuurlijk grijs haar is meestal dikker en stugger. Daarom heb ik bij Marga gekozen voor een haarstuk van synthetisch haar. Dat is fijntjes, licht en comfortabel om te dragen en makkelijk zelf te onderhouden. Als Marga bij ons langskomt voor het onderhoud, dan stoom ik haar haarstukken meestal ook even. Hierdoor krijgt een synthetisch haarstuk weer extra volume en dan gaat ze weer helemaal prachtig de deur uit.”