Wat is een Haarwerk?

Simpel gezegd is een haarwerk een op het hoofd aangebracht stuk haar. Dit kunnen kleine plukjes zijn, of een haarstuk dat het hele hoofd bedekt. Een haarstuk kan gemaakt zijn van echt haar of van synthetisch materiaal. Het kan voor u op maat gemaakt worden, of al helemaal kant en klaar zijn. Ook dan zijn er vele variaties; van losse strengen (extensies) tot een compleet haarstuk.

Iedereen heeft een eigen haarwens

Geen haarwerk is hetzelfde en ook ieder haarprobleem is uniek. Daarom is een professionele analyse door een erkend Haarspecialist zo belangrijk. Een goede diagnose van uw haarprobleem, in combinatie met uw persoonlijke wensen en uw levensstijl (denk aan sporten en zwemmen, of juist aan lichamelijke beperkingen of weinig tijd voor de verzorging van uw haar), zorgt ervoor dat de oplossingin welke vorm van behandeling of haarwerk dan ook – voor u ook écht een verbetering is. Vaak is het zelfs nog veel meer dan dat, want sterk, mooi en natuurlijk ogend haar geeft iedereen een goed en zeker gevoel.

“Tranen in mijn ogen toen ik mezelf met mijn nieuwe haarstuk zag. Zo zag ik er vroeger uit.”

Marga de Jong over haar Inkx Haarwerk.

Een Haarwerk van Inkx

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Levering binnen 48 uur mogelijk
  • Professioneel advies
  • Persoonlijk contact in alle privacy
  • Blijvende controle en verzorging
  • Eerste afspraak gratis en vrijblijvend

Elk haarprobleem de juiste oplossing

Op deze website geven wij u alvast veel informatie over haarproblemen en de mogelijke behandelingen. Bijna ieder haarprobleem kan prachtig opgelost worden door Erkend Haarwerkspecialist Ingeborg Hilgersom en haar professionele Inkx Haarwerken team.
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op via email of telefoon. Wij werken alleen op afspraak, maar zorgen ervoor dat u altijd binnen vijf werkdagen bij ons terecht kunt. We zien u graag in onze Haarstudio!