Onze werkwijze

Elke oplossing voor welk haarprobleem dan ook begint met een (vrijblijvend) gesprek in onze Haarwerk salon op afspraak. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden, onderzoeken uw haar en hoofdhuid via een scope-analyse en laten voorbeelden zien van mogelijke behandelingen. Gaan wij uw haarprobleem oplossen, dan maken wij – afhankelijk van de gekozen behandeling – meteen een aantal vervolgafspraken.

Laat u door ons een haarwerk op maat van Europees haar maken, dan zullen wij – na een uitgebreide intake en diagnose – als eerste een gipsafdruk van uw hoofd nemen, zodat in ons Haarwerk-atelier op de Filipijnen alvast gestart kan worden met het maken van uw persoonlijke mal. Vervolgens bespreken wij met u uitvoerig uw persoonlijke wensen en uw levensstijl en zien wij graag foto’s van u toen u nog een volle haardos had. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw natuurlijke haarvalling en kunnen wij bepalen welke haarstructuur het beste bij u past.

Op basis van dit profiel gaan de mensen van In Fix Hair voor u op zoek naar het juiste Europese haar. Als uw mal gemaakt is, ontvangen wij uw op-maat-gemaakte haarnet, dat is de basis voor uw haarwerk. Dit haarnet komt u passen en als deze perfect zit, het mooiste haar is gevonden en het creatieve en technische ontwerp klaar is, wordt het haarstuk met de hand gemaakt in onze Filipijnse Haarwerk-ateliers. Elke haar wordt met een eigen knoopje vastgezet op het haarnet en dat maakt het haarwerk bijzonder sterk én duurzaam. Nu uw haarwerk klaar is, wordt het naar onze Haarstudio verzonden. Het eerste pasmoment van een haarwerk is meestal spannend en feestelijk tegelijk. Uw nieuwe haar wordt door ons geknipt en gestyled naar wens en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ook nu u uw nieuwe haar heeft, blijft u regelmatig bij ons terugkomen voor service, zoals onderhoud en verzorging. Het totale proces van eerste afspraak tot plaatsing van het haarwerk duurt ongeveer vier tot zes maanden.

Bij een haarwerk op maat van Aziatisch haar wordt ook een mal op maat gemaakt. Het productieproces is nagenoeg gelijk als dat bij een haarwerk van Europees haar, maar de manier van knopen is veel minder arbeidsintensief, waardoor het totale maakproces een stuk sneller (en goedkoper) is. Meestal heeft u binnen twaalf weken uw nieuwe haar.

Kiest u voor een confectie haarwerk of haarstuk, dan adviseren wij u bij het kiezen uit onze brede collectie haarsoorten en kleuren, zowel in haarstukken als kant-en-klare modellen. Meestal kan een haarwerk dan al binnen 48 uur geleverd worden. Ook een confectie haarwerk kan aangepast worden naar uw persoonlijke wensen.

Krijgt u een specialistische behandeling zoals Stem Cell treatment of Scalp pigmentatie, dan worden deze behandelingen ingepland en uitgevoerd bij ons in de Haarstudio door onze eigen specialisten. De duur van de behandeling is afhankelijk van uw wensen, maar bestaat meestal uit een serie behandelingen met een korte tussenperiode, zodat het uiteindelijke resultaat na ca. vier weken zichtbaar is.

Tijdens het hele proces zullen wij er alles aan doen om uw bezoeken aan onze Haarwerkstudio zo vertrouwd en plezierig mogelijk te maken. Neem gerust iemand mee. Wilt u het bezoek nog aangenamer maken? Maak dan een afspraak voor een heerlijke verwen-behandeling in onze Schoonheidssalon. Dat kan ook voor twee personen tegelijk. Meer informatie over deze Duo-behandeling en alle andere mogelijkheden vindt u hier. 

Ben u benieuwd wat wij voor uw haarprobleem kunnen doen? Maak snel en makkelijk een vrijblijvende afspraak via de telefoon, of stuur ons een email.

Wij zorgen ervoor dat u altijd binnen vijf werkdagen bij ons terecht kunt!