De vakmensen van Inkx

Erkend Haarwerkspecialist Ingeborg Hilgersom is oprichter en eigenaar van Inkx Haarwerken en Inkx Huid en Haar. Samen vormen deze een moderne full-service Haar en Huid salon met alle faciliteiten voor zowel verzorging als medische en cosmetische behandelingen, inclusief specialistische haarwerk behandelingen. Haar vakgebied is continue in ontwikkeling en zowel Ingeborg als haar team zijn altijd op de hoogte van de laatste kennis en de nieuwste erkende technieken.

Niet alleen alle gebruikte apparatuur is up-to-date en van hoge kwaliteit, ook de uitvoering van de behandelingen en de producten die hierbij gebruikt worden zijn uitvoerig getraind, getest en – waar mogelijk of nodig – gecertificeerd. Het gediplomeerde en gespecialiseerde team van Inkx is veelzijdig, professioneel en enthousiast. Daarom delen zij graag hun kennis en werkervaring met stagiaires. Deze jonge talenten leren door mee te draaien in de praktijk, maar nooit zonder toezicht door het vaste team. Iedereen die bij Ingeborg werkt, deelt haar liefde voor het vak en samen maken zij van uw bezoek een zo prettig mogelijke ervaring met het best mogelijke en vooral het mooiste resultaat.

Onze leveranciers

Professioneel als wij zijn worden ook onze leveranciers met zorg gekozen. Voor zowel onze natuurlijke verzorgingsproducten, als voor onze apparatuur en niet in de laatste plaats voor het haar dat gebruikt wordt voor onze haarwerken. In Fix Hair© is onze vaste leverancier van Natuurlijk Europees haar; gegarandeerd onbehandeld en 100% natuurlijk haar in een structuur dat overeenkomt met uw eigen haar. Dit zorgvuldig geselecteerde, mooi vallende en natuurlijk bewegende haar wordt gebruikt voor onze haarwerken en haarstukken op maat en confectie haarwerken. De uitzonderlijk hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw haarwerk wel drie keer langer meegaat dan een standaard haarwerk.

De Haarwerk-ateliers

Uw haarwerk op maat wordt op ambachtelijk wijze gemaakt in eigen haarwerk-ateliers op de Filipijnen. Het haar wordt met de hand geknoopt door lokale specialisten, die hiermee goed kunnen voorzien in hun levensonderhoud en dat van hun familie. Inkx’s Ingeborg ging onlangs op studiereis naar de Filipijnen en bracht een bezoek aan deze bijzondere ateliers.