Inkx Hairdition

Bij dun (geworden) haar, wordt de hoofdhuid steeds zichtbaarder en dat is vaak niet mooi. Naast een goede verzorging met de juiste producten, is er ook een directe oplossing om uw haardos weer vol en dik, of zelfs langer te maken; Inkx Hairdition

Een Inkx Hairdition is een uniek haarstuk, dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen en mannen met dun of dunner wordend haar. Het haarstuk(je) wordt met een speciale techniek bevestigd en dit blijft vijf tot zes weken zitten, 24-uur per dag. Hairdition is gemaakt van 100% Premium Human Remy Hair (echt haar). Het ziet er uiterst natuurlijk uit en u kunt het gewoon föhnen, stylen of krullen zoals u wilt. Ook als u graag (fanatiek) sport is een Hairdition haarstuk geschikt. Het laat absoluut niet los, ook niet tijdens het zwemmen, sporten of fietsen. Een bezoek aan de sauna of spa is ook geen enkel probleem. Een Inkx Hairdition zit altijd goed.

Onderhoud en service

Een Inkx Hairdition haarstuk wordt in onze haarstudio bij u geplaatst en geknipt, gekleurd (indien nodig) en gestyled naar uw eigen wens. Vervolgens komt u elke zes weken bij ons terug om het haarstuk te laten verzorgen en opnieuw te laten bevestigen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw haar? Maak meteen een vrijblijvende afspraak.