Specialisaties

Elk haarprobleem heeft een eigen oorzaak en een eigen oplossing. Vaak is een haarstuk de beste aanpak, maar het kan ook zijn dat een haarprobleem opgelost kan worden met een specialistische behandeling. En soms zorgt een combinatie van haarwerk en behandeling  voor het mooiste resultaat.

Specialistische behandelingen, zoals Stem cell treatments, Scalp pigmentatie en permanente make-up worden in onze eigen Inkx Schoonheidssalon uitgevoerd door ons eigen professionele, gespecialiseerde en GGD gecertificeerde team.

Stem cell hair treatment

Heeft of krijgt u (meer) kale plekken? Dit hoeft niet te betekenen dat er geen werkende haarzakjes meer aanwezig zijn in uw hoofdhuid. Stem cell hair treatment is een nieuwe techniek die speciaal is ontwikkeld om de eigen haren weer te laten groeien. Zelfs als de kale plek er al jaren zit (tot maximaal vier jaar). De inactieve haarzakjes worden bij deze methode stuk voor stuk in de stamcel geïnjecteerd met een exclusief plantaardig elixer vol essentiële vitaminen dat het haarzakje stimuleert om (weer) haarfollikels aan te maken. Hieruit groeien de nieuwe haren, vaak sterker en donkerder dan voorheen. Op deze wijze kan een kale plek, een terugwijkende haarrand, of beginnende kaalheid hersteld worden. Het hoogwaardige elixer stopt de haaruitval en daarmee de (beginnende) kaalheid. De werkzame stof bevat uitsluitend plantaardige eiwitten en vitamines en – zeker – geen hormonen. Het is hypoallergeen en daarmee geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Stem cell haar treatment is een specialistische en verfijnde techniek die vraagt om nauwkeurigheid en tijd. Wij maken het u daarom zo comfortabel mogelijk in onze prettige behandelruimte, waar u in alle privacy kunt liggen en ontspannen. Afhankelijk van uw wensen en het aantal hoofdzones dat behandeld wordt, zal de behandeling één of meerder afspraken van enkele uren duren.

Voor een succesvolle behandeling is het wel noodzakelijk dat de haarzakjes – ook al produceren ze geen haar meer – nog actief zijn. Is de hoofdhuid al langer dan vier jaar kaal, dan adviseren wij een Scalp pigmentatie treatment. Ook een combinatie van beide technieken wordt vaak toegepast om een nog mooier resultaat te boeken.

Ook geschikt voor de wenkbrauwen

De nieuwe Stem cell techniek kan ook toegepast worden op wenkbrauwen. Een mooi gevormde en goed gevulde wenkbrauw brengt uw gezicht in balans en geeft extra uitstraling. Heeft u geen of weinig wenkbrauw -haartjes (door overdadig epileren, ziekte of ouderdom), dan kunnen de eigen haartjes weer aangroeien na een behandeling.

Elk haarzakje wordt direct in de stem cell behandeld met een uniek elixer op basis van plantaardige eiwitten en vitamines. Het elixer activeert de eigen haargroei en zorgt voor een voller, donkerder en dikker haartje. Heeft u weinig haartjes in de wenkbrauwen, of zijn de aanwezige haarzakjes niet meer actief, dan kan een tekort aan wenkbrauwhaartjes mooi worden opgevuld met permanente make-up. Vaak zorgt een combinatie van permanente make-up en Stem cell-techniek voor het beste resultaat. Deze twee technieken kunnen in één behandeling gedaan worden.

Een Stem cell wenkbrauw treatment bestaat uit drie behandelingen van ca. een kwartier. Daarbij verzorgt u thuis uw wenkbrauwen dagelijks met Stem Cell Brow after care serum om de groei extra te stimuleren.