John: "Geen grappen meer over mijn kale plek”

Zelfstandig ondernemer John had – zoals zoveel mannen – al jong een beginnende kale plek op zijn achterhoofd. Naarmate deze kale plek groter werd, nam zijn onvrede hierover steeds meer toe. “Ik merkte dat ik er toch altijd mee bezig was en er onzeker van werd. De grappen over mijn kale kop was ik behoorlijk zat.”

Ik voel me weer zeker over mijn uiterlijk

“Ze zeggen wel ‘als je haar maar goed zit’, maar dat is dus echt waar. Je ziet en leest veel over allerlei middeltjes, maar ik wilde een directe en blijvende oplossing. Toen Ingeborg me vertelde dat ik een haarstuk kon krijgen dat gewoon vastzat en waarmee ik ook kon sporten en slapen, zonder me zorgen te hoeven maken dat het los kwam, was ik meteen om. Mijn kale plek is onzichtbaar, niemand ziet dat het niet echt is en ik voel me een stuk zekerder. En ik hoef niet eens vaker naar de kapper dan voorheen.”

John voor en na de Inkx Haarwerken behandeling

Haarwerkspecialist Ingeborg over het haarstuk van John:

“De kale plek die John heeft kon heel mooi gedekt worden met een klein haarstuk. Dit haar gaat ongeveer vier maanden mee en dat is precies goed voor zo’n sportieve man als John. Elk kwartaal komt hij langs voor een nieuw haarstukje’. Tussendoor zet hij het zelf nog twee keer vast en op deze manier is John zo min mogelijk tijd kwijt én blijven de kosten overzichtelijk.”

Meer zien over de behandeling van John en wat hij vindt van zijn nieuwe haar?