Europees onbehandeld haarwerk of pruik van InFixHair

Tijdens de aanschaf van een haarwerk zijn er veel keuze mogelijkheden. Zowel in het type haarstuk, als in het materiaal waarvan deze gemaakt is. Wij geven u graag een eerlijk advies en houden natuurlijk rekening met uw persoonlijke wensen, maar als haarwerk specialisten werken wij het liefst met echt haar. Dat is duurder dan synthetisch haar, maar het is sterker, laat zich makkelijker stylen en kleuren, u kunt ermee sporten of zwemmen, want het mag gewoon nat worden en – heel belangrijk – het valt en beweegt veel mooier. Eigenlijk net zo natuurlijk als uw eigen haar. Vooral wanneer u kiest voor Europees haar. Er is een ruime collectie confectie haarstukken verkrijgbaar van echt haar. Het voordeel van deze ‘klaar-om-te-dragen’ collectie is dat uw haarstuk bijna direct geleverd kan worden. Het kan in model geknipt, geverfd en gestyled worden, precies in uw persoonlijke stijl.

Heeft u een chronisch haarprobleem, blijvende kaalheid of wilt u gewoon het allerbeste, dan adviseren wij een speciaal voor u op maat gemaakt haarwerk van Europees onbehandeld haar; dé specialiteit van onze Haarwerkstudio.

Europees haar heeft hetzelfde haarstructuur en haartype als uw eigen natuurlijke haar. Onbehandeld haar (ook wel virgin of maagdelijk haar genoemd) betekent dat het haar nooit geverfd is, of een andere behandeling heeft ondergaan die de haarschubben aantast. Het oogt jeugdig en beweegt zoals natuurlijk haar. Wij gebruiken uitsluitend onbehandeld Europees haar van InFixHair, een geautoriseerde leverancier. Dit haar is van de hoogste kwaliteit en daardoor gaat een Inkx Haarwerk gemiddeld drie keer langer mee dan een standaard haarwerk.

Hierboven ziet u een Topper. Dit is een deel haarstuk dat helemaal op maat is gemaakt. Fijn om te dragen, weegt licht en heeft een uitstekend draagcomfort.

Caitlinn toont hier vier verschillende haarwerken, allemaal met een andere look en een natuurlijke uitstraling

“Onze haarstukjes en haarwerken van Europees echt haar zijn onbehandeld en 100% puur natuurlijk, net als jijzelf.”

Katrien van Allermeersch, directeur InFixHair

Puur maatwerk

Een haarwerk op maat heeft een langere levertijd. Na een uitgebreide intake en het maken van een gipsmal, gaan InFixHair agenten voor u in België en Nederland op zoek naar het haar dat het beste bij u past. Dit haar wordt vervolgens in InFixHair haarateliers in de Filipijnen met de hand geknoopt en volledig op uw maat vervaardigd tot een duurzaam haarwerk. Een op maat gemaakt haarwerk zit comfortabel, kriebelt niet, zweet niet, en zit sterk en onzichtbaar bevestigd. Het haar valt prachtig en natuurlijk, het beweegt mee en is niet van echt te onderscheiden. Het mag nat worden en u kunt het drogen en stylen zoals u gewend bent.

Verzorging en service

We zien u nadat u het haarwerk heeft ontvangen graag om de drie weken in onze Haarwerkzaak voor een controle en eventuele aanpassingen. Het wassen en verzorgen van uw haarstuk kunt u thuis doen. Eén keer in de twee weken met speciaal hiervoor geschikte producten, zoals onze eigen Ornatiq haarverzorgingslijn. Naast de driewekelijkse service-afspraak zijn wij altijd bereikbaar voor advies of problemen. Ook in het weekend en na openingstijden. Inkx Haarwerken is erkend door de sectie haarwerken van de ANKO (Algemene Nederlandse Kappersorganisatie). Deze erkenning wordt elk jaar opnieuw getoetst. Daarnaast is het Inkx-team gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van haaruitval, haarwerken en alle medische en cosmetische behandelingen die in de Inkx Haarstudio en Schoonheidssalon uitgevoerd worden.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Maak snel een gratis en vrijblijvende afspraak!

Europees Onbehandeld Haar van InFixHair©

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Levering binnen 48 uur mogelijk
  • Professioneel advies
  • Persoonlijk contact in alle privacy
  • Blijvende controle en verzorging
  • Eerste afspraak gratis en vrijblijvend