Sonja Silva: “Dit haarwerk maakt mij zó blij!”

Actrice en presentatrice Sonja Silva onderging in 2016 een gastric bypass en viel maar liefst vijftig kilo af. “Die maagverkleining is echt de allerbeste beslissing die ik ooit gemaakt heb in mijn leven. Na jaren van ziek en veel te zwaar zijn voelde ik me na de ingreep zoveel beter. Maar niet alle veranderingen in mijn lichaam waren even positief. Zo kreeg ik enorme haaruitval. Uiteindelijk kreeg ik zelfs kale plekken. Ik had geen idee hoe ongelukkig je daarvan kan worden. Op een gegeven moment kocht ik een pruik, maar dat was een soort zweterige helm. Nooit gedragen!”

Het wachten meer dan waard

“Uiteindelijk kwam ik bij Ingeborg van Inkx Haarwerken terecht en dat was een gouden greep. Ingeborg heeft mijn hoofdhuid en haar weer in een gezonde conditie gebracht met haar natuurlijke Ornatiq producten én ze heeft voor mij een haarstuk op maat gemaakt van Echt Europees haar. Ik moest nog even geduld hebben, want dat maakproces duurt een paar maanden, maar het moment dat ik mijn nieuwe haar voor het eerst op had en ik in de spiegel keek was ik zó blij. En nog steeds. Ik voel me beter en zelfverzekerder dan ooit en dat heb ik – mede – aan mijn nieuwe haar en dus aan Ingeborg te danken!”

Sonja Silva voor en na de Inkx Haarwerken behandeling

Haarwerkspecialist Ingeborg over het haarstuk van Sonja:

“Voor Sonja was het heel belangrijk dat het haar in haar haarstuk precies hetzelfde zou zijn als haar eigen haar. Dat willen de meeste jonge vrouwen, en dat begrijp
ik heel goed. Het betekent een flinke zoektocht naar exact het juiste haar, maar uiteindelijk lukt dat altijd. Sonja houdt van verschillende stijlen en verandert graag haar kapsel. Met dit haarstuk kan dat. Het heeft een natuurlijke krul, maar ze kan het zo vaak stijl maken als ze wil. Het staat haar ook allemaal!”

Meer zien over de behandeling van Sonja en wat ze vindt van haar nieuwe haar?