Confectie Haarwerken

Heeft u weinig of tijdelijk haarverlies, of wilt u uw dun(ner) geworden haar voller of langer maken, dan is een confectie haarwerk of haarstuk een mooie en snelle oplossing. Confectie betekent dat het al helemaal gemaakt is en klaar om te dragen. Het wordt daarom ook wel een ready-to-wear haarwerk genoemd. Een groot voordeel hierbij is dat een confectie haarwerk – in tegenstelling tot een haarstuk op maat – vaak al binnen 48 uur geleverd kan worden.

Ruime keuze

Er is een ruime keus in confectie haarwerken. Of u nu kiest voor enkele plukken, of een heel haarwerk, er is altijd een haarwerk dat precies bij u past. Een goed gekozen haarwerk is bijna niet van echt te onderscheiden, blijft stevig zitten – zelfs bij harde wind en sporten – en kriebel of zweet niet. U kunt kiezen uit een grote collectie modellen en kleuren. Bovendien heeft u de keuze tussen synthetisch haar en echt haar.

Synthetisch haar is lichter en goedkoper dan echt haar. Het is kleurvast, vormvast (krul blijft krul) en makkelijk te stylen en te onderhouden. High- en lowlights kunnen wel worden ingeknoopt, maar niet geverfd. Synthetisch haar kan namelijk niet behandeld worden met kleurproducten.

Echt haar kan gekleurd worden met high- en lowlights en gestyled worden (met of zonder krullen) met de föhn of stijltang. Het is daarmee beter te stylen dan synthetisch haar.  Echt haar vraag meer onderhoud en is iets duurder dan synthetisch haar.

Na uw keuze in model en materiaal, wordt het haarstuk bij u geplaatst en in model geknipt en (bij echt haar) gekleurd. Wij adviseren u over de verzorging en de juiste verzorgingsproducten en maken met u een afspraak voor onderhoud en service.

De voordelen van maatwerk

Bij een chronisch haarprobleem, of blijvende kaalheid adviseren wij u te kiezen voor een haarwerk op maat van Europees onbehandeld haar. Het haarstuk of haarwerk wordt dan speciaal voor u ontworpen ; precies op uw maat en helemaal naar uw persoonlijke wensen gemaakt van haar dat precies lijkt op uw eigen (vroegere) haar. Het draagcomfort van zo’n maatwerk is geweldig, de bevestiging onzichtbaar, de valling van het haar is natuurlijk en prachtig en het geef u uw bewegingsvrijheid terug. Lees meer over Europees onbehandeld haar.