ORNATIQ verzorgings producten

Inkx Haarwerken is een eco-haarstudio. Dat betekent dat wij werken met duurzame producten op natuurlijke basis. Naast kwalitatief hoogwaardig, vrij van schadelijke stoffen en dierproefvrij, zijn al onze verzorgingsproducten hypoallergeen en daarmee ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Zo werken wij met Oolaboo, Davines en Ornatiq.

Ornatiq is onze eigen complete lijn natuurlijke verzorgingslijn voor haar en huid. De producten zijn door ons ontwikkeld vanuit een behoefte aan een betaalbare en écht natuurlijke producten. Gemaakt met de kennis van erkende huid- en haarspecialisten en onze ervaringen uit de praktijk. Eerlijke producten, zonder siliconen, fosfaten, sulfaten en parabenen, maar gevuld met natuurlijke extracten en oliën die rijk zijn aan mineralen en vitaminen. Ingrediënten die een herstellende werking hebben en die kunnen helpen bij het verbeteren van de conditie van uw huid en haar.

De complete serie van natuurlijke Ornatiq producten bestaat uit drie lijnen: Ornatiq goes blue biedt de beste haarverzorging, Ornatiq goes red heeft alles voor de juiste haarstyling en Ornatiq goes silver zorgt voor de huid.

Puur natuur

Elk product uit de Ornatiq lijn is 98% natuurlijk. Dat is het hoogst haalbare, omdat geen enkel product houdbaar zou zijn zonder stoffen die ervoor zorgen dat de ingrediënten goed en gezond blijven. Door toevoeging van een minimale hoeveelheid semi-natuurlijke stoffen hebben Ornatiq verzorgingsproducten na opening een houdbaarheid van maar liefst zes maanden en bevatten het hoogst haalbare volume zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, zoals plantextracten, zaden en notenextracten en essentiële, aromatische of etherische oliën. Kostbare bestanddelen uit de natuur die rijk zijn aan mineralen, vitaminen, eiwitten en antioxidanten en die verzorgend, beschermend en voedend zijn voor haar en huid. Ornatique producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, worden op milieuvriendelijke wijze in Nederland gemaakt en verpakt in mooie, praktische en recyclebare flacons.

De complete Ornatiq collectie is verkrijgbaar bij ons in de salon en online.