Haaruitval bij mannen

Het is algemeen bekend dat een groot deel van de mannen op latere leeftijd last krijgt van kaalheid. Bij sommige mannen treed haaruitval al op vroege leeftijd op. Dit kunt u bijvoorbeeld zien aan de inhammen, de haargrens die hoger wordt of dat uw haar over uw hele hoofd dunner wordt. Veel mensen zoeken op internet naar verschillende oplossingen die verder haaruitval kunnen remmen en vooral kunnen zorgen voor nieuwe haargroei. Er zijn verschillende shampoos op de markt die kunnen helpen om uw haar gezonder en dikker te maken. Maar een shampoo dringt niet door in de haarzakjes en kan daarom ook nooit echt effectief werken bij het opnieuw laten groeien van uw haren. 

Is uw haar (gedeeltelijk) uitgevallen dan betekent dit niet dat uw haar niet meer kan groeien. Zolang er nog werkende haarzakjes aanwezig zijn kunnen wij ervoor zorgen dat deze haarzakjes weer opnieuw gestimuleerd worden om haren te gaan produceren. Dit klinkt misschien te mooi voor woorden maar de oplossing is er echt. 

 

Haargroei en voller en dikker haar

Wij gebruiken de Stem Cell Hair Treatment behandeling om ervoor te zorgen dat uw haar dat is uitgevallen weer opnieuw te laten groeien. Met deze unieke behandeling injecteren wij een speciaal samengesteld “elixer” vol met essentiële ingrediënten die ervoor zorgen dat u haarzakjes weer haren gaan produceren. Uw haar groeit niet alleen terug maar is vaak ook nog voller en gezonder dan daarvoor. Onze haargroei behandeling werkt echt en wij kunnen u helpen zolang uw haarzakjes niet langer dan 4 jaar inactief zijn geweest. Na deze periode sterven de haarzakjes als het ware af en kunnen deze geen haarfolikkels meer produceren.

Heeft u als man last van haaruitval? Kies dan voor de unieke Stem Cell Hair Treatment.