Haarwerk specialist in de omgeving van Amsterdam

Ieder haarprobleem is uniek en daarom is een haarwerk ook niet voor iedereen hetzelfde. Inkx Haarwerken is gevestigd in de omgeving van Amsterdam en is specialist op het gebied van haarwerken (pruiken) en haarstukjes. Wij kunnen afhankelijk van uw situatie en wensen een haarwerk leveren dat gemaakt is van echt haar of synthetisch materiaal.

Wordt uw haar steeds dunner, heeft u last van kale plekken op uw hoofd (denk hierbij bijvoorbeeld aan Alopecia) of is uw haar compleet uitgevallen als gevolg van chemotherapie? 

Een professionele analyse door een erkend haarwerk specialist is belangrijk. Laat u in een gratis en vrijblijvend gesprek door onze specialisten adviseren. Uw privacy is bij ons altijd gewaarborgd. 

 

Sonja Silva's ervaring met Inkx Haarwerken

“Dit haarwerk van Inkx Haarwerken maakt mij zó blij. Ik ben weer gelukkig met mijn haar als ik in de spiegel kijk en dat geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost!”.

Het verschil tussen confectie haarwerk of een haarwerk dat op maat is gemaakt

Heeft u tijdelijke haaruitval als gevolg van bijvoorbeeld chemotherapie, dan is een confectie haarwerk een goede en snelle oplossing. Confectie betekent dat het haarwerk reeds is gemaakt en daardoor ook heel snel leverbaar is (meestal binnen 48 uur). Sommigen noemen dit haarwerk ook een ready-to-wear haarwerk. In tegenstelling tot maatwerk is confectie ook goedkoper.

Inkx Haarwerken werkt met echt Europees haar van InFixHair. Dit haarwerk is duurder dan synthetisch haar maar ook een stuk sterker. Daarnaast is Europees haar een stuk sterker. Het laat zich makkelijker stylen en kleuren. Het haarwerk mag gewoon nat worden en dus kunt u hier ook gewoon mee sporten en zwemmen. En een haarwerk dat op maat is gemaakt valt veel mooier dan synthetisch haar. U kunt dit haar vergelijken als met uw eigen haar. 

 

Benieuwd naar wat wij aan uw haarprobleem kunnen doen? Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak.

Pruiken, haarwerken en haarstukjes in Amsterdam en omgeving?

Bent u op zoek naar een pruik of haarstukje en zoekt u een professionele en erkende haarwerk specialist in de omgeving van Amsterdam? Inkx Haarwerken bestaat uit een team van gespecialiseerde en gediplomeerde vakmensen. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren over uw haarprobleem. Er is vrijwel altijd een passende oplossing!

Enkele voor en na foto's van onze klanten

Hieronder ziet u een voorbeeld van Sonja Silva en John.

John's ervaring met Inkx Haarwerken

Ondernemer John stoorde zich meer en meer aan de opvallende kale plek op zijn achterhoofd. Zijn haarwerk is inmiddels niet meer weg te denken. “Ik voel me een stuk zekerder en ik hoef niet eens vaker naar de kapper dan voorheen.”