Pruiken gemaakt van écht en onbehandeld haar

Bent u op zoek naar een pruik of haarwerk, dan zijn er verschillende soorten haar waar u uit kunt kiezen. Wij werken het liefst met echt haar maar een synthetische pruik behoort zeker toch de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een pruik van echt haar?

Een pruik die gemaakt is van écht onbehandeld Europees haar heeft een natuurlijke uitstraling. Het is niet van echt haar te onderscheiden. Doordat het gemaakt is van menselijk haar en niet van kunststofvezels kunt u eigenlijk exact datgene met uw haarwerk doen zoals als u dat met uw eigen haar ook zou doen. Het kan dus perfect geknipt, gestyled en zelfs geverfd worden.

Pruik die gemaakt zijn van echt haar zijn duurzamer en gaan dus veel langer mee. Het zit comfortabel, kriebelt niet zweet niet. Hoewel de aanschaf in prijs wat hoger ligt ten opzichte van een synthetisch haarwerk bent u op lange termijn vaak voordeliger uit. Dat maakt een echt haar pruik duurzaam.

Wij hebben een ruime collectie aan echt haar pruiken die in principe klaar zijn om gelijk te dragen. Meestal leveren we uw pruik al binnen 48 uur.

Hoe het dragen van een pruik van echt haar kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld

Veel mensen die te maken krijgen met haarverlies ervaren gevoelens van onzekerheid. Het zelfvertrouwen wordt vaak flink op de proef gesteld. Door het dragen van een pruik die gemaakt is van echt haar krijgt u vaak weer een veel positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Onze pruiken zijn écht op maat gemaakt

Natuurijk kunnen wij een haarwerk voor u op maat maken. Graag nodigen wij u dan uit bij ons in de haarwerksalon voor een uitgebreide intake. We maken dan een gipsmal en vervolgens gaan onze InFixHair agenten in België en Nederland op zoek naar het haar dat het beste bij u en uw wensen aansluit. Het haar dat wordt uitgekozen wordt in speciale InFixHair haarateliers in de Filipijnen op maat gemaakt. Het wordt volledig met de hand geknoopt, met als resultaat een topkwaliteit pruik.

Caitlinn toont hier vier verschillende haarwerken.
Allemaal met een andere look en een natuurlijke uitstraling

Uitstekende verzorging en service door onze haarwerk specialisten

Het onderhoud van een pruik is essentieel om ervoor te zorgen dat deze er natuurlijk uit blijft zien en comfortabel kan worden gedragen. Onze haarwerk specialisten bieden een uitstekende service en helpen u om uw pruik in ‘topconditie’ te houden.

Graag zien wij u vanaf het moment dat u uw haarwerk heeft ontvangen, na drie weken terug voor een controle. Eventuele aanpassingen aan uw pruik kunnen we vaak ter plekke verzorgen. Naast onze driewekelijkse service-afspraak zijn wij altijd bereikbaar voor advies of wanneer u problemen ervaart. Niet alleen doordeweeks maar ook in de weekenden en na openingstijden.

Wilt u weten wat voor u mogelijk is?
Maak snel een gratis en vrijblijvende afspraak!