Haarwerken en pruiken speciaalzaak in Haarlem

Inkx Haarwerken is specialist op het gebied van haarwerken, pruiken en haaraanvullingen. Het team van Inkx is gekwalificeerd om haarwerken en haarstukjes te maken. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen die er voor kunnen zorgen dat uw haarproblemen of kaalheid opgelost worden. 

Ieder persoon is anders en zo is ook ieder haarprobleem weer verschillend. Inkx Haarwerken is gevestigd in de omgeving van Haarlem.  Wij leveren maatwerken die zijn gemaakt van echt haar of syntetisch haar. 

Sommige mensen hebben last van enkele kale plekken op hun hoofd (in veel gevallen is dit de ziekte die Alopecia heet) maar het komt ook vaker voor dat mensen door chemoterapie kaal zijn geworden. Uiteraard komen er ook veel mensen in onze haarwerk speciaalzaak die merken dat hun haar wat dunner wordt. Ook hier hebben wij als haarwerk specialist in de omgeving van Haarlem een passende oplossing voor. 

Bent u benieuwd naar wat Inkx Haarwerken voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Maak geheel gratis en vrijblijvend een afspraak en laat u adviseren door een van onze specialisten. Uw privacy is bij ons gewaarborgd!

 

Sonja Silva's ervaring met Inkx Haarwerken

“Dit haarwerk van Inkx Haarwerken maakt mij zó blij. Ik ben weer gelukkig met mijn haar als ik in de spiegel kijk en dat geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost!”.

Haarwerk op maat of een confectie haarwerk?

Misschien heeft u wel eens gehoord van confectie haarwerk. Dit is een goede en snelle oplossing voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van tijdelijke haaruitval. Dit kan als gevolg zijn van bijvoorbeeld een chemoterapie. Confectie haarwerk wil zeggen dat deze pruik of haarwerk al door ons is gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel leveren (meestal binnen 48 uur!). Dit type haarwerk wordt ook wel eens een ‘ready-to-wear’ haarwerk genoemd. In tegenstelling tot een maatwerk oplossing is een confectie haarwerk goedkoper.

De specialisten van Inkx Haarwerken werken met echt Europees haar van InFixHair. Dit haarwerk is duurder dan syntetisch haar maar daar staat tegenover dat het ook een stuk sterker is. Europees haar laat zich bijvoorbeeld ook makkelijker kleuren en stylen. Nog meer voordelen van een haarwerk dat op maat is gemaakt is dat het haarwerk gewoon nat mag worden. U kunt dus gewoon blijven zwemmen en sporten. Een echt Europees haarwerk zou u haast kunnen vergelijken met uw eigen haar. Het valt veel mooier dan syntetisch haar.

 

Benieuwd naar wat wij aan uw haarprobleem kunnen doen? Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak.

Ik heb een haarwerk nodig in de omgeving van Haarlem

Heeft u een haarwerk, pruik of haarstuk nodig als gevolg van bijvoorbeeld chemoterapie of Alopecia? Of denkt u misschien een ander probleem met uw haar te hebben? Laat ons uw haar analyseren en wij zoeken samen met u naar een passende oplossing. Ons team van gespecialiseerde en gediplomeerde vakmensen staat voor u klaar. Uw privacy is bij ons altijd gewaarborgd.

Uiteraard zijn wij naast Amsterdam, Haarlem en Alkmaar werkzaam voor klanten uit de rest van Nederland!

Bekijk hier enkele voorbeelden van tevreden klanten van Inkx

Enkele voorbeelden van Sonja Silva en John.

John's ervaring met Inkx Haarwerken

Ondernemer John stoorde zich meer en meer aan de opvallende kale plek op zijn achterhoofd. Zijn haarwerk is inmiddels niet meer weg te denken. “Ik voel me een stuk zekerder en ik hoef niet eens vaker naar de kapper dan voorheen.”