Haarwerk specialist Alkmaar

Een groot deel van de mensen krijgt te maken met haaruitval. Vaak is het genetisch bepaald en valt uw haar wanneer uw ouder wordt steeds meer uit. Maar haaruitval kan ook het gevolg zijn door bijvoorbeeld ziekte. Bij Alopecia kunt u last krijgen van pleksgewijze of volledige haaruitval. Wanneer u een chemokuur ondergaat kunt u ook last krijgen van tijdelijk haarverlies.

Inkx Haarwerken is specialist in en rondom Alkmaar als het gaat om haarwerken, pruiken en haarstukjes/aanvullingen. Ons team is specialist in het maken van haarwerken en het uitvoeren van behandelingen die er voor zorgen dat uw haarproblemen of kaalheid opgelost worden. Wij zijn gekwalificeerde haarwerk specialisten die discreet omgaan met uw situatie. Uw privacy is daarom ook altijd gewaarborgd.

Ieder mens is anders en daarom is ook ieder haarprobleem verschillend. Onze haarwerken zijn gemaakt van echt (Europees) haar of van syntetisch haar. Afhankelijk van uw situatie en wensen kan een van onze oplossingen u beter passen dan een ander. 

Bent u nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen met uw haarprobleem? Neemt u dan contact met ons op. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak en laat u adviseren door een van onze haarwerk specialisten. Klanten in Alkmaar en omstreken zijn u reeds voorgegaan.

 

Sonja Silva's ervaring met Inkx Haarwerken

“Dit haarwerk van Inkx Haarwerken maakt mij zó blij. Ik ben weer gelukkig met mijn haar als ik in de spiegel kijk en dat geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost!”.

Wat past bij mij: een haarwerk op maat of confectie haarwerk?

Een confectie haarwerk wil zeggen dat dit haarwerk of deze pruik al reeds gemaakt is. Dit kan een ideale oplossing zijn voor mensen die ineens last hebben van plotselinge haaruitval of haaruitval als gevolg van een chemotherapie. Wij kunnen een confectie haarwerk (ook wel een ‘ready-to-wear’ haarwerk genoemd) heel snel leveren. Doorgaans al binnen 48 uur. 

Een haarwerk dat volledig op maat is gemaakt is, in tegenstelling tot confectie haarwerk, een stuk duurder. De specialisten van Inkx werken met echt Europees haar van InFixHair. Dit Europees haar laat zich bijvoorbeeld veel gemakkelijker kleuren en stylen. Een ander bijkomend voordeel is dat dit haarwerk gewoon nat mag worden. U kunt hier gewoon mee zwemmen of sporten. Anders dan confectie kunt u een Europees haarwerk in zekere zin vergelijken met uw eigen haar. Het valt gewoon mooier dan syntetisch haar.

Benieuwd naar de kwaliteit van onze Europese haarwerken? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze haarwerksalon.

 

Benieuwd naar wat wij aan uw haarprobleem kunnen doen? Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak.

Klanten in en rondom Alkmaar kiezen voor Inkx Haarwerken

Bent u woonachtig in de omgeving van Alkmaar en heeft u een haarwerk nodig als gevolg van haarproblemen of misschien wel volledige haaruitval? Ons team van gespecialiseerde en gediplomeerde vakmensen staat graag voor u klaar. Naast Alkmaar, Amsterdam en Haarlem zijn wij werkzaam voor klanten uit heel Nederland.

Bekijk hier enkele voorbeelden van tevreden klanten van Inkx

Enkele voorbeelden van Sonja Silva en John.

John's ervaring met Inkx Haarwerken

Ondernemer John stoorde zich meer en meer aan de opvallende kale plek op zijn achterhoofd. Zijn haarwerk is inmiddels niet meer weg te denken. “Ik voel me een stuk zekerder en ik hoef niet eens vaker naar de kapper dan voorheen.”